Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 525 kJ /
1 081 kcal
Bílkoviny50,52 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,48 g
Tuky29,16 g
– nasycené6,34 g
– nenasycené15,32 g
–– mononenasycené10,27 g
–– polynenasycené5,06 g
––– omega 30,08 g
Vláknina46,96 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 423 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy137,55 g
– cukry83,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
kousek kousek másla Máslo kravské
4 nožičky 4 nožičky párku špekáčků nebo nějaké jiné uzeniny Špekáček
1 palička 1 palička česneku na plátky Česnek čerstvý 80 g
10-12 10-12 rajčat Rajče červené čerstvé 660 g
4-5 4-5 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 675 g
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
hrst hrst sušené majoránky Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce čerstvé majoránky nasekané Majoránka čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.