Nutriční hodnoty (Fofr oběd z tlakáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 945 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,91 g |
Tuky | 85,58 g |
– nasycené | 41,26 g |
– nenasycené | 42,86 g |
–– mononenasycené | 36,40 g |
–– polynenasycené | 6,46 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 80,90 g |
– cukry | 22,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
100 g 100 g slaniny (farmářské, anglické, uzeného špeku...) | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapie (nebo jiná čerstvá paprika) | Paprika červená čerstvá | 250 g |
4 stroužky 4 stroužky českého česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření |