Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s jablkem a medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 880 kJ / 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 0,62 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 5,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 47,31 g |
| – cukry | 44,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| citronová šťáva (dle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |