Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové závitky v kapustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 419 kJ /
1 295 kcal
Bílkoviny24,79 g
– z toho živočišné bílkoviny12,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,25 g
Tuky59,64 g
– nasycené28,93 g
– nenasycené29,07 g
–– mononenasycené11,61 g
–– polynenasycené17,46 g
––– omega 30,33 g
Vláknina23,55 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 10,55 g
Sůl27,62 g
Sacharidy154,21 g
– cukry20,66 g
––– laktóza6,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapusta Kapusta hlávková čerstvá
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g Gorgonzoly Gorgonzola 50 g
300 ml 300 ml zeleninový bujón nebo vývar Bujón zeleninový 300 g
petržel Petržel kořenová čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškát Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.