Nutriční hodnoty (Kapustové závitky v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 419 kJ / 1 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,25 g |
Tuky | 59,64 g |
– nasycené | 28,93 g |
– nenasycené | 29,07 g |
–– mononenasycené | 11,61 g |
–– polynenasycené | 17,46 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 23,55 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 10,55 g |
Sůl | 27,62 g |
Sacharidy | 154,21 g |
– cukry | 20,66 g |
––– laktóza | 6,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g Gorgonzoly | Gorgonzola | 50 g |
300 ml 300 ml zeleninový bujón nebo vývar | Bujón zeleninový | 300 g |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškát | Muškát květ sušený |