Nutriční hodnoty (Barevný salát z pekingského zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 234 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
Tuky | 53,78 g |
– nasycené | 4,23 g |
– nenasycené | 46,31 g |
–– mononenasycené | 31,36 g |
–– polynenasycené | 14,96 g |
––– omega 3 | 3,91 g |
Vláknina | 54,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 38,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 1500 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |