Nutriční hodnoty (Hroznový chlebokoláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
Tuky | 13,25 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 5,81 g |
–– mononenasycené | 1,65 g |
–– polynenasycené | 4,16 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 798,85 g |
– cukry | 588,35 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hroznů | Hroznové víno čerstvé | 500 g |
500 g 500 g rozinek | Rozinky | 500 g |
sladké víno podle potřeby na rozinky | Rozinky | |
150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
2 lžičky 2 lžičky sušených kvasnic | Droždí sušené | 10 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |