Nutriční hodnoty (Bábovka s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 297 kJ / 2 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,44 g |
Tuky | 132,68 g |
– nasycené | 28,90 g |
– nenasycené | 92,26 g |
–– mononenasycené | 66,48 g |
–– polynenasycené | 25,78 g |
––– omega 3 | 6,88 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 367,22 g |
– cukry | 189,92 g |
––– laktóza | 9,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
1/2 balení 1/2 balení kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
240 g 240 g švestkových povidel | Povidla | 240 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
240 g 240 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 240 ml |
80 ml 80 ml oleje | Olej řepkový | 80 ml |
80 g 80 g cukru krystal | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka do formy | Mouka pšeničná hrubá |