Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 297 kJ /
2 939 kcal
Bílkoviny58,20 g
– z toho živočišné bílkoviny32,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,44 g
Tuky132,68 g
– nasycené28,90 g
– nenasycené92,26 g
–– mononenasycené66,48 g
–– polynenasycené25,78 g
––– omega 36,88 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 464 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy367,22 g
– cukry189,92 g
––– laktóza9,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 240 g
1/2 balení 1/2 balení kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
240 g 240 g švestkových povidel Povidla 240 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
240 g 240 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 240 ml
80 ml 80 ml oleje Olej řepkový 80 ml
80 g 80 g cukru krystal Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka do formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.