Nutriční hodnoty (Vepřové plíčky na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 689 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 28,00 g |
– nasycené | 17,85 g |
– nenasycené | 8,56 g |
–– mononenasycené | 7,55 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 27,10 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové plíčky | Plíce vepřové | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 l 1 l vody (podle potřeby i více) | Voda | 1000 ml |
1 kostka 1 kostka masoxu (nemusí být) | Bujón hovězí | |
pár stonků stonků libečku | Libeček čerstvý | |
pár stonků stonků celeru | Celer bulva čerstvá | |
vývar z plíček | ||
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |