Nutriční hodnoty (Višňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 836 kJ / 4 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,10 g |
Tuky | 184,19 g |
– nasycené | 45,53 g |
– nenasycené | 126,08 g |
–– mononenasycené | 86,58 g |
–– polynenasycené | 39,50 g |
––– omega 3 | 2,69 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 825 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 570,15 g |
– cukry | 287,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
250 g 250 g mletého cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 3 polévkové lžíce rumu | Rum | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
375 g 375 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 1/2 kávové lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 sklenice 1 sklenice višňového kompotu (vypeckovaných) nebo čerstvé višně | Višně zavařené | 200 g |