Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 836 kJ /
4 263 kcal
Bílkoviny73,82 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,10 g
Tuky184,19 g
– nasycené45,53 g
– nenasycené126,08 g
–– mononenasycené86,58 g
–– polynenasycené39,50 g
––– omega 32,69 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 825 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy570,15 g
– cukry287,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
250 g 250 g mletého cukru Cukr bílý 250 g
3 3 polévkové lžíce rumu Rum
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
375 g 375 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 1/2 kávové lžičky skořice Skořice ceylonská
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 sklenice 1 sklenice višňového kompotu (vypeckovaných) nebo čerstvé višně Višně zavařené 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.