Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s mrkví a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 785 kJ /
666 kcal
Bílkoviny13,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,98 g
Tuky43,51 g
– nasycené26,98 g
– nenasycené15,80 g
–– mononenasycené13,69 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 30,15 g
Vláknina38,70 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 284 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy40,60 g
– cukry26,50 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky hovězího masa Hovězí kýta
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
300 g 300 g karotky Mrkev čerstvá 300 g
300 g 300 g zelené fazolky Fazolky čerstvé 300 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
zeleninový bujón Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.