Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s mrkví a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 785 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 43,51 g |
– nasycené | 26,98 g |
– nenasycené | 15,80 g |
–– mononenasycené | 13,69 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 38,70 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 40,60 g |
– cukry | 26,50 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky hovězího masa | Hovězí kýta | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
300 g 300 g karotky | Mrkev čerstvá | 300 g |
300 g 300 g zelené fazolky | Fazolky čerstvé | 300 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |