Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Patková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 945 kJ /
2 138 kcal
Bílkoviny172,43 g
– z toho živočišné bílkoviny162,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,25 g
Tuky142,80 g
– nasycené68,15 g
– nenasycené66,27 g
–– mononenasycené54,01 g
–– polynenasycené12,27 g
––– omega 30,63 g
Vláknina24,89 g
Cholesterol 579 mg
Sodík 3,50 g
Sůl8,68 g
Sacharidy30,67 g
– cukry15,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
patka staršího chleba Chléb pšeničný kváskový
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 menší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 vejce uvařené natvrdo Vejce slepičí 70 g
0,5 kg 0,5 kg vepřových kostí - vývar Kost vepřová 500 g
1 lžička 1 lžička Vegety (nemusí být) Kořenící směs sypká 5 g
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.