Nutriční hodnoty (Hovězí z jednoho hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 478 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 6,97 g |
– nasycené | 3,02 g |
– nenasycené | 3,22 g |
–– mononenasycené | 2,76 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hověziho masa | Hovězí kýta | 500 g |
3 3 středne velke mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 větši cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka na obaleni | Mouka pšeničná hladká | |
tymian | Tymián sušený |