Nutriční hodnoty (Lehká pomazánka s kukuřicí a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 498 kJ / 1 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,13 g |
Tuky | 94,60 g |
– nasycené | 50,29 g |
– nenasycené | 39,47 g |
–– mononenasycené | 34,57 g |
–– polynenasycené | 4,91 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 199 mg |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 25,34 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 8,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
125 g 125 g bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
285 285 g sterilované kukuřice (340g konzerva i s nálevem) | Kukuřice sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská |