Nutriční hodnoty (Fazolkové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,30 g |
Tuky | 30,99 g |
– nasycené | 7,59 g |
– nenasycené | 15,35 g |
–– mononenasycené | 11,34 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 34,30 g |
Cholesterol | 909 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 69,91 g |
– cukry | 24,86 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g fazolek | Fazolky čerstvé | 650 g |
8 8 tenkých plátků šunky | Šunka vepřová vařená | |
4 lžice 4 lžice hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
3-4 3-4 vejce (podle velikosti) | Vejce slepičí | 245 g |
2 2 vrchovaté lžíce strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |