Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkové závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 497 kJ /
836 kcal
Bílkoviny52,21 g
– z toho živočišné bílkoviny31,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,30 g
Tuky30,99 g
– nasycené7,59 g
– nenasycené15,35 g
–– mononenasycené11,34 g
–– polynenasycené4,01 g
––– omega 30,10 g
Vláknina34,30 g
Cholesterol 909 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy69,91 g
– cukry24,86 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g fazolek Fazolky čerstvé 650 g
8 8 tenkých plátků šunky Šunka vepřová vařená
4 lžice 4 lžice hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 60 g
3-4 3-4 vejce (podle velikosti) Vejce slepičí 245 g
2 2 vrchovaté lžíce strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30%
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.