Nutriční hodnoty (Italský citrónový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 35 414 kJ / 8 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,20 g |
Tuky | 379,53 g |
– nasycené | 202,80 g |
– nenasycené | 144,24 g |
–– mononenasycené | 121,16 g |
–– polynenasycené | 23,08 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 3,93 g |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 1 079,79 g |
– cukry | 586,00 g |
––– laktóza | 40,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
300 g 300 g másla | Máslo kravské | 300 g |
300 g 300 g cukru moučky | Cukr bílý | 300 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
vanilková esence | Aroma vanilkové | |
citrónová kůra (nebo limetková) | Citronová kúra čerstvá | |
800 ml 800 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 800 ml |
200 ml 200 ml citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 200 ml |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
200 g 200 g žloutků | Vaječný žloutek | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
piniové oříšky (nebo mandle) | Piniové ořechy |