Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s drůbežími játry-DIA verze)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie543 kJ /
130 kcal
Bílkoviny12,54 g
– z toho živočišné bílkoviny10,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky3,42 g
– nasycené1,03 g
– nenasycené1,55 g
–– mononenasycené1,08 g
–– polynenasycené0,47 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy10,44 g
– cukry6,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Jedna porce porce kuřete (krůty, nebo králíka - já použila menší prsíčka z kuřete) cca 200 g Kuře
40 g 40 g cibule Cibule čerstvá 40 g
40 g 40 g žampionů Žampion čerstvý 40 g
60 g 60 g drůbežích jater Játra kuřecí 60 g
60 g 60 g červené kapie Paprika červená čerstvá 60 g
1 lžička 1 lžička bílého vína (nebo pár kapek citrónu) Víno bílé suché
lžička lžička sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.