Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s drůbežími játry-DIA verze)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 543 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 3,42 g |
– nasycené | 1,03 g |
– nenasycené | 1,55 g |
–– mononenasycené | 1,08 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 10,44 g |
– cukry | 6,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Jedna porce porce kuřete (krůty, nebo králíka - já použila menší prsíčka z kuřete) cca 200 g | Kuře | |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
40 g 40 g žampionů | Žampion čerstvý | 40 g |
60 g 60 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 60 g |
60 g 60 g červené kapie | Paprika červená čerstvá | 60 g |
1 lžička 1 lžička bílého vína (nebo pár kapek citrónu) | Víno bílé suché | |
lžička lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |