Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maminčin špenát s vepř. masem a vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 670 kJ /
399 kcal
Bílkoviny67,66 g
– z toho živočišné bílkoviny67,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky14,28 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené7,14 g
–– mononenasycené6,22 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 221 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová plec 340 g 340 g Vepřová plec 340 g
1 1 špenátový protlak mražený Špenátové pyré
olej Olej řepkový
pytlík pytlík bramborového těsta Směs na bramborové knedlíky
vajíčka Vejce slepičí
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
česnek Česnek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
bujón nebo vývar (stačí trošku) Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.