Nutriční hodnoty (Květáková sýrová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 087 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 4,62 g |
– nasycené | 3,08 g |
– nenasycené | 1,21 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 34,20 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 0,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší květák (nebo 1/2 většího) | Květák čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
3 trojúhelníčky 3 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 36 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |