Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Litý koláč s ovocem a drobenkou-DIA verze)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 899 kJ /
1 410 kcal
Bílkoviny33,93 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,00 g
Tuky53,54 g
– nasycené13,99 g
– nenasycené35,90 g
–– mononenasycené24,51 g
–– polynenasycené11,39 g
––– omega 30,74 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 298 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy164,93 g
– cukry10,33 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
50 g 50 g tuku (Hera nebo tuk na pečení) Margarín 50 g
40 g 40 g Sorbitu (nebo jiného umělého sladidla) E420 - Sorbitol 40 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
ovoce - v hodnotě 40 g sacharidů - např. 360 g meruněk (nebo 280g rybízu, já použila černý rybíz a jedno jablko) Dužina meruňky čerstvá
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
30 g 30 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 30 g
20 g 20 g tuku Margarín 20 g
10 g 10 g Sorbitu E420 - Sorbitol 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.