Nutriční hodnoty (Bramborovo cuketový salát "Andrea")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 552 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 9,60 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 8,40 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g zemiakov uvarených v šupe | ||
2 ks 2 ks mladučké cukety | Cuketa čerstvá | |
1 1 cibuľu | ||
3 PL 3 PL oleja | ||
2 PL 2 PL dijonskej horčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
soľ | Sůl mořská | |
citrónová šťava | Šťáva z citrónu | |
hrsť hrsť olív | Olivy čerstvé zralé | |
petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá |