Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Péřová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 182 kJ /
3 629 kcal
Bílkoviny92,04 g
– z toho živočišné bílkoviny68,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,32 g
Tuky149,48 g
– nasycené25,04 g
– nenasycené109,88 g
–– mononenasycené78,60 g
–– polynenasycené31,28 g
––– omega 38,61 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 924 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy475,40 g
– cukry259,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 2 vanilkové pudinky (nebo jiná příchuť) Puding v prášku 80 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
skořicový cukr na posypání Cukr skořicový
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.