Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s rajčaty a uzenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 626 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,48 g |
Tuky | 42,02 g |
– nasycené | 26,75 g |
– nenasycené | 14,55 g |
–– mononenasycené | 13,13 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,00 g |
– cukry | 20,30 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky menší kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
asi 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
lžička lžička uzené papriky | Paprika uzená | |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
zakysaná smetana podle chuti | Smetana kravská zakysaná 12% |