Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bačovy šátečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 109 kJ /
3 133 kcal
Bílkoviny86,47 g
– z toho živočišné bílkoviny31,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,38 g
Tuky142,37 g
– nasycené43,54 g
– nenasycené90,69 g
–– mononenasycené66,68 g
–– polynenasycené24,01 g
––– omega 35,81 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 6,62 g
Sůl16,54 g
Sacharidy365,92 g
– cukry21,97 g
––– laktóza1,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vlažné vody Voda 100 ml
lžička lžička sladěnky nebo sladovitu Sladěnka
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
100 g 100 g vody Voda 100 ml
60 g 60 g oleje Olej řepkový 60 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli Sůl mořská 12 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
300-350 g 300-350 g strouhaných vařených brambor Brambor zimní 325 g
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
střední cibule Cibule čerstvá
asi 50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
100 g 100 g brynzy Brynza 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.