Nutriční hodnoty (Bačovy šátečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 109 kJ / 3 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,38 g |
Tuky | 142,37 g |
– nasycené | 43,54 g |
– nenasycené | 90,69 g |
–– mononenasycené | 66,68 g |
–– polynenasycené | 24,01 g |
––– omega 3 | 5,81 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 6,62 g |
Sůl | 16,54 g |
Sacharidy | 365,92 g |
– cukry | 21,97 g |
––– laktóza | 1,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vlažné vody | Voda | 100 ml |
lžička lžička sladěnky nebo sladovitu | Sladěnka | |
15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
60 g 60 g oleje | Olej řepkový | 60 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
300-350 g 300-350 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 325 g |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
střední cibule | Cibule čerstvá | |
asi 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská |