Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruží filé s bylinkovou šťávou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 804 kJ /
1 626 kcal
Bílkoviny180,25 g
– z toho živočišné bílkoviny180,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,25 g
Tuky90,00 g
– nasycené20,00 g
– nenasycené55,00 g
–– mononenasycené25,00 g
–– polynenasycené30,00 g
––– omega 32,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy4,13 g
– cukry0,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks filé ze pstruha Pstruh 1000 g
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
olivový olej Olej olivový
čerstvé bylinky (použila jsem rozmarýn, kopr, oregáno) Petržel nať čerstvá
citron Citrón čerstvý
1-1,5 dcl 1-1,5 dcl bílého vína (polosuché) Víno bílé suché 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.