Nutriční hodnoty (Pstruží filé s bylinkovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 804 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
Tuky | 90,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 55,00 g |
–– mononenasycené | 25,00 g |
–– polynenasycené | 30,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 4,13 g |
– cukry | 0,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks filé ze pstruha | Pstruh | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvé bylinky (použila jsem rozmarýn, kopr, oregáno) | Petržel nať čerstvá | |
citron | Citrón čerstvý | |
1-1,5 dcl 1-1,5 dcl bílého vína (polosuché) | Víno bílé suché | 125 ml |