Nutriční hodnoty (Buchta s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 10 844 kJ / 2 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
Tuky | 28,43 g |
– nasycené | 6,54 g |
– nenasycené | 13,15 g |
–– mononenasycené | 8,98 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 489,20 g |
– cukry | 122,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
3 hrsti 3 hrsti rozinek | Rozinky | 150 g |