Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh s bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 127 kJ /
269 kcal
Bílkoviny12,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky2,15 g
– nasycené0,74 g
– nenasycené0,37 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,07 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,36 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 pstruzi Pstruh
1 1 cibulka Cibulka jarní čerstvá
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
svazek svazek kopru Kopr nať čerstvý
svazek svazek petrželky Petržel nať čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 citróny Citrón čerstvý 180 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.