Nutriční hodnoty (Pstruh s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 127 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 2,15 g |
– nasycené | 0,74 g |
– nenasycené | 0,37 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 24,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,36 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 pstruzi | Pstruh | |
1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 citróny | Citrón čerstvý | 180 g |