Nutriční hodnoty (Broskvový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 867 kJ / 5 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,24 g |
Tuky | 4,80 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 3,48 g |
–– mononenasycené | 1,64 g |
–– polynenasycené | 1,84 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 1 224,80 g |
– cukry | 1 168,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 2000 g |
1 lžička 1 lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
1 kg 1 kg cukru krupice | Cukr bílý | 1000 g |
2 balení 2 balení Gelfix Extra | Želatina cukrářská | 50 g |
1 lžička 1 lžička skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | 8 g |