Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový džem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 867 kJ /
5 227 kcal
Bílkoviny60,24 g
– z toho živočišné bílkoviny44,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,24 g
Tuky4,80 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené3,48 g
–– mononenasycené1,64 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy1 224,80 g
– cukry1 168,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg broskví Dužina broskve čerstvá 2000 g
1 lžička 1 lžička kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
1 kg 1 kg cukru krupice Cukr bílý 1000 g
2 balení 2 balení Gelfix Extra Želatina cukrářská 50 g
1 lžička 1 lžička skořice (nemusí být) Skořice ceylonská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.