Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s hrubozrnnou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 188 kJ / 1 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,19 g |
Tuky | 64,02 g |
– nasycené | 9,39 g |
– nenasycené | 53,68 g |
–– mononenasycené | 42,76 g |
–– polynenasycené | 10,92 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 70,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 266,82 g |
– cukry | 238,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 3000 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce balsamica (nebo červeného vinného octa) | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
4-6 lžic 4-6 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1/2 1/2 -1 lžička cukru | Cukr bílý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |