Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s hrubozrnnou hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 188 kJ /
1 957 kcal
Bílkoviny44,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,19 g
Tuky64,02 g
– nasycené9,39 g
– nenasycené53,68 g
–– mononenasycené42,76 g
–– polynenasycené10,92 g
––– omega 30,36 g
Vláknina70,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,55 g
Sůl1,45 g
Sacharidy266,82 g
– cukry238,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé 3000 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
2 lžíce 2 lžíce balsamica (nebo červeného vinného octa) Ocet balsamikový bílý 40 ml
4-6 lžic 4-6 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1/2 1/2 -1 lžička cukru Cukr bílý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.