Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pýchavky s paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 868 kJ /
685 kcal
Bílkoviny9,01 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,41 g
Tuky58,61 g
– nasycené23,34 g
– nenasycené33,33 g
–– mononenasycené24,08 g
–– polynenasycené9,24 g
––– omega 30,82 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy29,20 g
– cukry13,40 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká houba pýchavka Hřib čerstvý
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
4 lžíce 4 lžíce tuku Margarín 60 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička sušené papriky Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
vývar (i z masoxu) Vývar masový
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.