Nutriční hodnoty (Ravioli jako lasagne s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 274 kJ / 1 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,69 g |
Tuky | 90,54 g |
– nasycené | 55,22 g |
– nenasycené | 31,26 g |
–– mononenasycené | 26,79 g |
–– polynenasycené | 4,47 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 51,61 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 120,92 g |
– cukry | 50,20 g |
––– laktóza | 24,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček čerstvých nevařených ravioly ( asi 32 ks ) plněných masem nebo jakoukoli jinou náplňí | ||
5 lžic 5 lžic strouhaného sýru na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 75 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
asi 700 g 700 g oranžové dýně | Dýně čerstvá | 700 g |
250 ml 250 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g mangoldu ( môže byť aj špenát ) | Mangold | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce sekané šalvěje | Šalvěj čerstvá | 30 g |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
olej | Olej řepkový |