Nutriční hodnoty (Špaldová bábovka s mákem a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 984 kJ / 4 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,84 g |
Tuky | 287,50 g |
– nasycené | 40,71 g |
– nenasycené | 216,53 g |
–– mononenasycené | 113,88 g |
–– polynenasycené | 102,65 g |
––– omega 3 | 12,10 g |
Vláknina | 64,65 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 416,10 g |
– cukry | 170,65 g |
––– laktóza | 16,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
270 g 270 g špaldová celozrnná hladká mouka | Mouka špaldová celozrnná hladká | 270 g |
90 g 90 g cukr krupice | Cukr bílý | 90 g |
20 g 20 g Vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 20 g |
350 ml 350 ml Čerstvé Bio plnotučné mléko | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 350 ml |
125 ml 125 ml Olivový olej vhodný pro teplenou úpravu | Olej olivový | 125 ml |
3 3 Vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g Vlašské ořechy | Vlašské ořechy | 150 g |
65 g 65 g mák mletý | Mák modrý | 65 g |
2 2 velké zralé banány | Banán čerstvý | 180 g |
18 g 18 g Kypřící prášek bez fosfátů | Kypřící prášek bez fosfátů | 18 g |
Tuk na vymazání formy | Margarín | |
Hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
Glukopur (hroznový cukr na posypání hotové bábovky) |