Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s bazalkou a chilli vo woku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 524 kJ /
842 kcal
Bílkoviny77,24 g
– z toho živočišné bílkoviny68,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,84 g
Tuky43,05 g
– nasycené5,11 g
– nenasycené33,64 g
–– mononenasycené24,49 g
–– polynenasycené9,15 g
––– omega 32,52 g
Vláknina17,04 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 1,29 g
Sůl2,55 g
Sacharidy30,30 g
– cukry19,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové panenky Vepřová panenka 300 g
150 g 150 g zelené fazolky nakrájené Fazolky čerstvé 150 g
1 1 velká červená paprika nakrájená na proužky asi 1 cm hrubé Paprika červená čerstvá 150 g
3 stroužky 3 stroužky česneku jemně nasekané Česnek čerstvý 21 g
1 1 menší cibule nasekaná Cibule čerstvá 70 g
1 1 cm kousek zázvoru jemně nastrouhaný Zázvor sušený
1-2 1-2 dlouhé feferonky nakrájené na tenko Chilli paprička čerstvá
1,5 lžíce 1,5 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 22.5 ml
limetková šťáva z 1 limetky Šťáva z limetky
2-3 větvičky 2-3 větvičky bazalky listky otrhané nasekané na hrubo Bazalka čerstvá
1 1 polévková lžíce kečupu Manis (indonezska sladka sojova omacka) Kečup sladký
rybí omáčka podle chuti Rybí omáčka
1-2 lžíce 1-2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 30 ml
Další sezonní zelenina podle chuti ( my sme pridali male kusky brokolice)(alebo Mrkev čerstvá
jarna cibulka na ozdobu) Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.