Nutriční hodnoty (Křupavé škvarkové pagáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 591 kJ / 4 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,25 g |
Tuky | 339,57 g |
– nasycené | 130,44 g |
– nenasycené | 187,06 g |
–– mononenasycené | 150,86 g |
–– polynenasycené | 36,20 g |
––– omega 3 | 2,62 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,77 g |
Sacharidy | 338,05 g |
– cukry | 21,25 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
400 g 400 g škvarků | Škvarky | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
žloutek (nebo vejce na potření) | Vaječný žloutek |