Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé škvarkové pagáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 591 kJ /
4 921 kcal
Bílkoviny120,71 g
– z toho živočišné bílkoviny70,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,25 g
Tuky339,57 g
– nasycené130,44 g
– nenasycené187,06 g
–– mononenasycené150,86 g
–– polynenasycené36,20 g
––– omega 32,62 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 807 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,77 g
Sacharidy338,05 g
– cukry21,25 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 300 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
400 g 400 g škvarků Škvarky 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
sůl Sůl mořská
žloutek (nebo vejce na potření) Vaječný žloutek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.