Nutriční hodnoty (Přírodní plátek s pepřovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,70 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 2,90 g |
–– mononenasycené | 2,52 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 150 g |
barevný pepř celý | Pepř barevný | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
lžička lžička oleje | Olej řepkový | |
solamyl | Bramborový škrob | |
1-2 dl 1-2 dl vody | Voda | 150 ml |