Nutriční hodnoty (Zapečený květák s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 739 kJ / 1 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,31 g |
Tuky | 97,88 g |
– nasycené | 44,52 g |
– nenasycené | 38,69 g |
–– mononenasycené | 32,89 g |
–– polynenasycené | 5,80 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 28,83 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,61 g |
Sacharidy | 30,75 g |
– cukry | 15,57 g |
––– laktóza | 7,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
400 g 400 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 400 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |