Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené uzené koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 068 kJ /
733 kcal
Bílkoviny8,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,48 g
Tuky22,29 g
– nasycené2,79 g
– nenasycené18,85 g
–– mononenasycené4,90 g
–– polynenasycené13,96 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,05 g
Sůl49,05 g
Sacharidy122,44 g
– cukry93,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzené koleno Vepřové koleno bez kosti uzené
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
vývar z kolena Vepřové koleno bez kosti
větvičky větvičky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
celý pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce grilovacího koření (dle chuti) Grilovací koření 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.