Nutriční hodnoty (Tymiánové kuřecí nudličky v pečené bramboře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 333,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 331,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 175,49 g |
– nasycené | 82,83 g |
– nenasycené | 88,51 g |
–– mononenasycené | 74,94 g |
–– polynenasycené | 13,57 g |
––– omega 3 | 2,93 g |
Vláknina | 5,01 g |
Cholesterol | 952 mg |
Sodík | 3,18 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 17,15 g |
– cukry | 2,67 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
1 1 vrchovatá lžíce čerstvého tymiánu (nebo 1 lžička sušeného) | Tymián čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
celé brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | |
jablka | Jablko čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
třtinový cukr | Cukr třtinový |