Nutriční hodnoty (Květák na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 545 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,76 g |
Tuky | 31,09 g |
– nasycené | 18,28 g |
– nenasycené | 11,21 g |
–– mononenasycené | 9,14 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 15,21 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 63,01 g |
– cukry | 32,68 g |
––– laktóza | 3,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední květák | Květák čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) | Paprika uzená | 5 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 citron štáva | Citrón čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská |