Nutriční hodnoty (Rebarborový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 661 kJ / 5 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,93 g |
Tuky | 271,72 g |
– nasycené | 94,70 g |
– nenasycené | 158,79 g |
–– mononenasycené | 111,60 g |
–– polynenasycené | 47,19 g |
––– omega 3 | 11,26 g |
Vláknina | 25,26 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 998 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 612,75 g |
– cukry | 354,15 g |
––– laktóza | 29,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
125 g 125 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
350-400 g 350-400 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 375 g |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 2 kulaté dortové oplatky | ||
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |