Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 661 kJ /
5 416 kcal
Bílkoviny117,30 g
– z toho živočišné bílkoviny78,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,93 g
Tuky271,72 g
– nasycené94,70 g
– nenasycené158,79 g
–– mononenasycené111,60 g
–– polynenasycené47,19 g
––– omega 311,26 g
Vláknina25,26 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 998 mg
Sůl2,23 g
Sacharidy612,75 g
– cukry354,15 g
––– laktóza29,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
350-400 g 350-400 g tvarohu Tvaroh polotučný 375 g
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 96 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 2 kulaté dortové oplatky
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
2 lžíce 2 lžíce strouhaných ořechů Vlašské ořechy 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.