Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybíz à la brusinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 011 kJ /
3 110 kcal
Bílkoviny11,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,30 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy735,00 g
– cukry724,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 1000 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
250 ml 250 ml octu Ocet lihový 250 ml
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
5 5 hřebíčků Hřebíček
650 g 650 g cukru Cukr bílý 650 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.