Nutriční hodnoty (Vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 32,25 g |
– nasycené | 8,24 g |
– nenasycené | 15,43 g |
–– mononenasycené | 12,70 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 723 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,08 g |
– cukry | 3,68 g |
––– laktóza | 3,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty nebo krkovičky | Vepřová kýta | 500 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka mletého pepře (možno vynechat) | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50-100 ml 50-100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |