Nutriční hodnoty (Panenka s pečenými žampiony a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 646 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 28,03 g |
– nasycené | 4,27 g |
– nenasycené | 23,42 g |
–– mononenasycené | 19,82 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 25,31 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová panenka (množství podle počtu lidí) | Vepřová panenka | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4-5 4-5 menších mrkví | Mrkev čerstvá | 225 g |
cca 10 10 žampionů | Žampion čerstvý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce sušeného tymiánu (může být i čerstvý) | Tymián sušený | 15 g |
1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |