Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka s pečenými žampiony a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 646 kJ /
393 kcal
Bílkoviny4,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,75 g
Tuky28,03 g
– nasycené4,27 g
– nenasycené23,42 g
–– mononenasycené19,82 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy25,31 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová panenka (množství podle počtu lidí) Vepřová panenka
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4-5 4-5 menších mrkví Mrkev čerstvá 225 g
cca 10 10 žampionů Žampion čerstvý
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
1 lžíce 1 lžíce sušeného tymiánu (může být i čerstvý) Tymián sušený 15 g
1 lžička 1 lžička sušené bazalky Bazalka sušená 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.