Nutriční hodnoty (Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 793 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,67 g |
Tuky | 92,79 g |
– nasycené | 24,62 g |
– nenasycené | 49,02 g |
–– mononenasycené | 39,23 g |
–– polynenasycené | 9,79 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 43,27 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 52,72 g |
– cukry | 29,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g lesních hub | Hřib čerstvý | 500 g |
300 g 300 g libovějšího tepelně opracovaného uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 300 g |
1-2 1-2 větší papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty ( viz fotka ) | Pasta papriková | 15 g |
kmín | Kmín | |
vývar (i z kostky) | Vývar hovězí | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |