Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 793 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny65,17 g
– z toho živočišné bílkoviny43,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,67 g
Tuky92,79 g
– nasycené24,62 g
– nenasycené49,02 g
–– mononenasycené39,23 g
–– polynenasycené9,79 g
––– omega 30,39 g
Vláknina43,27 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,50 g
Sacharidy52,72 g
– cukry29,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g lesních hub Hřib čerstvý 500 g
300 g 300 g libovějšího tepelně opracovaného uzeného bůčku Vepřový bok uzený 300 g
1-2 1-2 větší papriky Paprika červená čerstvá 225 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty ( viz fotka ) Pasta papriková 15 g
kmín Kmín
vývar (i z kostky) Vývar hovězí
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.