Nutriční hodnoty (Zapečené rajské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 448 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,21 g |
Tuky | 139,84 g |
– nasycené | 89,59 g |
– nenasycené | 47,03 g |
–– mononenasycené | 43,13 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 42,00 g |
– cukry | 35,30 g |
––– laktóza | 14,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 6 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
250 ml 250 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 250 g |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
4 lžíce 4 lžíce nastrouhaného sýra Gran Moravia ( může být i parmazán) | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření (nebo jiné, podle chuti) | Grilovací koření | |
směs italských bylinek | Provensálské koření | |
olej | Olej řepkový |