Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 749 kJ /
2 808 kcal
Bílkoviny81,23 g
– z toho živočišné bílkoviny80,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky263,17 g
– nasycené143,31 g
– nenasycené115,28 g
–– mononenasycené100,03 g
–– polynenasycené15,25 g
––– omega 30,93 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 7,81 g
Sůl19,50 g
Sacharidy27,75 g
– cukry25,45 g
––– laktóza21,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 směs na přípravu halušek nebo mražené Halušky
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
150 g 150 g nivy Niva 50% t. v s. 150 g
150 g 150 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
250 ml 250 ml smetany 12% Smetana kravská sladká 12% 250 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.