Nutriční hodnoty (Zapékané halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 749 kJ / 2 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 263,17 g |
– nasycené | 143,31 g |
– nenasycené | 115,28 g |
–– mononenasycené | 100,03 g |
–– polynenasycené | 15,25 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 7,81 g |
Sůl | 19,50 g |
Sacharidy | 27,75 g |
– cukry | 25,45 g |
––– laktóza | 21,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 směs na přípravu halušek nebo mražené | Halušky | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
150 g 150 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
250 ml 250 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |