Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 560 kJ / 1 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 71,80 g |
– nasycené | 27,76 g |
– nenasycené | 42,97 g |
–– mononenasycené | 34,08 g |
–– polynenasycené | 8,89 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 11,87 g |
Cholesterol | 398 mg |
Sodík | 6,07 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 23,60 g |
– cukry | 9,14 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího zadního masa (na plátky) | Hovězí kýta | 500 g |
100 g 100 g Schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 100 g |
1/2 l 1/2 l hovězího vývaru (použila jsem od Vitany) | Vývar hovězí | 500 ml |
1 Pl 1 Pl sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
2 Pl 2 Pl povoleného másla | Máslo kravské | 20 g |
1 PL 1 PL másla na zjemění omáčky | Máslo kravské | 10 g |
1 Pl 1 Pl nasekaných kapar | Kapary | 15 g |
1 Pl 1 Pl kapa do omáčky | ||
2 KL 2 KL koření PIRI PIRI | Koření Argentina | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 Pl 2 Pl olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 Kl 1 Kl chilli olivového oleje | Chilli olej | |
sůl | Sůl mořská |