Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kokosový jablečník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 060 kJ /
5 751 kcal
Bílkoviny100,19 g
– z toho živočišné bílkoviny69,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,89 g
Tuky278,20 g
– nasycené184,00 g
– nenasycené72,13 g
–– mononenasycené61,08 g
–– polynenasycené11,05 g
––– omega 32,02 g
Vláknina48,45 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 973 mg
Sůl2,58 g
Sacharidy676,88 g
– cukry460,56 g
––– laktóza34,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 lžíce 2 lžíce koření na svařené víno Perníkové koření
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
4 lžíce 4 lžíce meruňkové marmelády Marmeláda meruňková 60 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
vanilkový cukr (dle chuti) Cukr vanilkový
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
100 g 100 g kokosu Kokos strouhaný 100 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
400 g 400 g smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 400 ml
2 sáčky 2 sáčky ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.