Nutriční hodnoty (Kokosový jablečník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 060 kJ / 5 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,89 g |
Tuky | 278,20 g |
– nasycené | 184,00 g |
– nenasycené | 72,13 g |
–– mononenasycené | 61,08 g |
–– polynenasycené | 11,05 g |
––– omega 3 | 2,02 g |
Vláknina | 48,45 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 973 mg |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 676,88 g |
– cukry | 460,56 g |
––– laktóza | 34,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce koření na svařené víno | Perníkové koření | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
4 lžíce 4 lžíce meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 60 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
vanilkový cukr (dle chuti) | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
100 g 100 g kokosu | Kokos strouhaný | 100 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
400 g 400 g smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
2 sáčky 2 sáčky ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 20 g |