Nutriční hodnoty (Bramborové špecle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 646 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 24,53 g |
– nasycené | 5,76 g |
– nenasycené | 11,25 g |
–– mononenasycené | 8,55 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 168,30 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská |