Nutriční hodnoty (Chobotnice, krevety, mušle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 506 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,50 g |
Tuky | 14,28 g |
– nasycené | 3,32 g |
– nenasycené | 9,22 g |
–– mononenasycené | 4,90 g |
–– polynenasycené | 4,32 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 8,35 g |
Cholesterol | 920 mg |
Sodík | 7,36 g |
Sůl | 18,80 g |
Sacharidy | 133,43 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kalamáry | Oliheň | 200 g |
200 g 200 g krevety | Krevety loupané | 200 g |
200 g 200 g slávky | Slávky neloupané | 200 g |
400 400 g ryby filety | Treska filet | |
1 PL 1 PL koření sečuánská pánev | Koření pěti vůní | |
1 PL 1 PL pepř celý | Pepř černý | 15 g |
1 PL 1 PL sůl mořská (hrubozrnná) | Sůl mořská | 15 g |
1 KL 1 KL paprika | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
2 PL 2 PL maizeny | Škrob kukuřičný | 30 g |
podle potřeby olej rostlinný | Olej řepkový |