Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-smetanové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 012 kJ /
2 632 kcal
Bílkoviny86,20 g
– z toho živočišné bílkoviny66,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,12 g
Tuky104,59 g
– nasycené47,10 g
– nenasycené40,28 g
–– mononenasycené32,26 g
–– polynenasycené8,02 g
––– omega 30,86 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 862 mg
Sůl2,24 g
Sacharidy330,10 g
– cukry219,10 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
mléko na zředění (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
2 kelímky 2 kelímky kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 500 ml
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 želatinový ztužovač Ztužovač želatinový
práškový cukr (dle chuti) Cukr bílý
410 g 410 g jahod (v konzervě) Jahody čerstvé 410 g
1 1 jahodový pudink Puding v prášku
3 lžičky 3 lžičky cukru krystal Cukr bílý 18 g
šťáva z konzervy konzervy jahod Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.