Nutriční hodnoty (Jahodovo-smetanové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 012 kJ / 2 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,12 g |
Tuky | 104,59 g |
– nasycené | 47,10 g |
– nenasycené | 40,28 g |
–– mononenasycené | 32,26 g |
–– polynenasycené | 8,02 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 862 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 330,10 g |
– cukry | 219,10 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
mléko na zředění (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 kelímky 2 kelímky kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 1 želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
práškový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
410 g 410 g jahod (v konzervě) | Jahody čerstvé | 410 g |
1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
3 lžičky 3 lžičky cukru krystal | Cukr bílý | 18 g |
šťáva z konzervy konzervy jahod | Jahody čerstvé |